Βρετανία : Η ψυχρή στάση απέναντι στον Χάρι – Ποιοι δεν του μίλησαν στην κηδεία του Φίλιππου
Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward αλλά και η σύζυγός του Sophie, δεν αντάλλαξαν καν βλέμματα με τον Χάρι, αφού ένιωσαν ότι με τη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Όπρα έκανε μια άμεση επίθεση στην μοναρχία
Ενα νέο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι τρεις στενοί συγγενείς του Χάρι δεν έκαναν προσπάθεια να του μιλήσουν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Φίλιππου, που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 17 Μαρτίου σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τον πρίγκιπα Χάρι να παρευρίσκεται στην τελετή χωρίς την σύζυγο του Μέγκαν.
Όλα τα φώτα ήταν μεν στραμμένα στη βασίλισσα, η οποία έχασε το »στήριγμα» της, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν την συμπεριφορά των royals απέναντι στον Χάρι, ο οποίος επέστρεψε στο Παλάτι έναν χρόνο μετά την παραίτηση των καθηκόντων του.
Βέβαια είχε προηγηθεί και η πολυσυζητημένη συνέντευξη των Sussex στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που ενόχλησε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία ήταν λίγο ψυχρά απέναντι στον Δούκα κατά τη διάρκεια της κηδείας.
Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward αλλά και η σύζυγός του Sophie, δεν αντάλλαξαν καν βλέμματα με τον Χάρι, αφού ένιωσαν ότι με τη συνέντευξη το ζευγάρι έκανε μια άμεση επίθεση στην μοναρχία: «Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση προστασίας της βασίλισσας και δυσαρέσκειας απέναντι στον Χάρι. Δεν τον συμπαθούν μετά από όσα εκείνος και η Μέγκαν είπαν στην Όπρα» ανέφερε μια πηγή του Παλατιού.
Παρά το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Άννα ήταν αυτή που σύμφωνα με φήμες έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για τον γιο του Άρτσι, όχι μόνο δεν προσπάθησε να συζητήσει για το θέμα με τον Χάρι, αλλά παραμένει εκνευρισμένη που ο πρίγκιπας μίλησε δημόσια για όλα αυτά.
«Είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένοι. Θέλουν να έχουν ένα κοινό, δυνατό μέτωπο για τη βασίλισσα. Όλοι πιστεύουν ότι συμπεριφέρθηκε σοκαριστικά», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442