Μπορεί να μη βρίσκεται στη Μίλαν πολύ καιρό, ωστόσο ο Μάριο Μάντζουκιτς φροντίζει να δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο στους ανθρώπους της ομάδας που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Κροάτη επιθετικού.
Ο Μάντζουκιτς θέλησε να δείξει πόσο σέβεται τους «ροσονέρι» και για αυτό όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας δεν δέχτηκε να πληρωθεί τον μισθό του Μαρτίου, καθώς όλον αυτόν τον μήνα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης με μυϊκό τραυματισμό.
Έτσι, ο μισθός του μήνα Μαρτίου θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό του συλλόγου, Milan Foundation όπως αποφάσισαν ο Μάντζουκιτς και η Μίλαν.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!