Η Χριστίνα Πολίτη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτειά της με τον κοροναϊό.

Η Χριστίνα Πολίτη, όπως αναφέρει και η ίδια, είναι πλέον καλύτερα και η περιπέτειά της τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις.

Η ίδια ζήτησε από τον  κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όπως υπογράμμισε η γνωστή δημοσιογράφος  «ο ένας το περνάει στο πόδι, ενώ ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία».

Γράφει η Χριστίνα Πολίτη στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση ..

Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε .

Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια .

Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη.

Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!!

Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακρυά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας.

Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Πολίτη στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο