Το γκολ της χρονιάς πήγε να βάλει ο Ελευθεριάδης στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία στους Ζωσιμάδες, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.
Ο άσος των Ηπειρωτών είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Λαμίας και προσπάθησε να σκοράρει με ψαλιδάκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων πρόλαβε και σταμάτησε την μπάλα, πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»