Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε μπροστά σε μια ιδιαίτερα αποκάλυψη το πρωί της Τετάρτης.
Η παρουσιάστρια και αφοσιωμένη μητέρα απολαμβάνει τα παιχνίδια με την μοναχοκόρη της και συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους.
Η μικρή Αλεξάνδρα αποφάσισε ότι έπρεπε τα playmobil της να κάνουν αφρόλουτρο και έβαλε την φαντασία της να δουλέψει για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.
Τα μικρά ανθρωπάκια βρέθηκαν να κάνουν μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη από…. κρέμα προσώπου.
«Σε άλλα νέα το βράδυ θα ψάχνω την κρέμα προσώπου αλλά…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη κάτω από την σχετική φωτογραφία στο Instagram .
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας