Ο αείμνηστος Μάρλον Μπράντο υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της Ειρήνης Παπά. Αυτό αποκάλυψε η Ελληνίδα ηθοποιός σε Ιταλούς δημοσιογράφους στην Επίδαυρο και τη Δευτέρα η ιστορία της φιλοξενείται σε πολλές ιταλικές εφημερίδες.

Το ρομάντζο άρχισε το 1954 στη Ρώμη, όπου ο τριαντάχρονος Μπράντο, διάσημος όσο κανείς άλλος, συναντά την εικοσιτετράχρονη μεσογειακή ομορφιά της Ειρήνης Παπά. Η έλξη είναι αναπόφευκτη και το ερωτικό πάθος κορυφώνεται μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τα αδιάκριτα μάτια του Τύπου της εποχής.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια στη Ρώμη, όπως είπε η Ελληνίδα ηθοποιός, όταν εκείνη ήταν 24 και εκείνος 30 ετών.

«Αγαπηθήκαμε παράφορα. Εγώ δεν αγάπησα ποτέ έναν άνδρα, όπως αγάπησα τον Μάρλον, ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνδρας που αγάπησα και εκτιμούσα περισσότερο στη ζωή μου. Δύο πράγματα που δύσκολα συμπίπτουν».

Η θυελλώδης σχέση έμεινε κρυφή και ανομολόγητη, τον καιρό ακόμα που ο Μάρλον Μπράντο επισκεπτόταν την Ελλάδα, για να προβάλει το δραματικό ζήτημα των ορφανών εξαιτίας του εμφυλίου.

Η ίδια ομολόγησε ότι θέλησε να κρατήσει μυστικό αυτόν τον έρωτα. Τελευταία φορά τον συνάντησε στην Ελλάδα, όταν ο Μπράντο ήρθε για κάποιες διαλέξεις. Πέρυσι θα τον συναντούσε στο Λος Αντζελες, αλλά την τελευταία στιγμή άλλες υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού.

«Ακόμη έχω τύψεις γι αυτό» είπε η ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο