Παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν πολίτες – Είχαν βγάλει πάνω από 3 εκατ. ευρώ
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη - Έχουν συλληφθεί επτά άτομα - Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιάσει τουλάχιστον 117 περιπτώσεις απάτης
Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Τετάρτης επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν πολίτες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της οργάνωσης προσέγγιζαν πολίτες παρουσιάζοντας ψευδή ιδιότητα εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, αποσπώντας χρηματικά ποσά με διάφορα προσχήματα και εξαπατώντας κυρίως ηλικιωμένα άτομα.
Επτά συλλήψεις
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 7 συλλήψεις, ενώ έχουν εξιχνιασθεί τουλάχιστον 117 απάτες. Το παράνομο όφελος που αποκόμισε η συμμορία εκτιμάται από την Αστυνομία πως ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τον τρόπο δράσης της οργάνωσης και τον ρόλο των συλληφθέντων.
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
- Κρίση αξιοπιστίας – «Αστήρικτες» οι μισές έρευνες κοινωνικών επιστημών
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Δήμος Φυλής: Πρόθεση πριμοδότησης σε γιατρούς και νοσηλευτές για την στελέχωση του Τοπικού Ιατρείου
- Στρατής Δούκας: Τα γηρατειά σε ρεζιλεύουν όσο τίποτε άλλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442