Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε στο μυαλό μας του Αιγύπτιους με σκούρο δέρμα αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Όμως, φαίνεται ότι αυτός ο «τύπος» δέρματος δεν ίσχυε για πολλούς από τους Φαραώ της Αιγύπτου, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν είχαν μαύρα μαλλιά, ούτε είχαν τόσο σκούρο δέρμα όσο το φανταζόμαστε.

Αντίθετα είχαν ξανθά μαλλιά και μερικοί κόκκινα.

Ποιο μπορεί να ήταν το μυστικό τους;

Σίγουρα, θα μπορεί να υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να ήταν Έλληνες οι Φαραώ της Αιγύπτου, σύμφωνα με το pronews.gr

Δεν είναι μόνο η Μεγάλη Πυραμίδα με ελληνικό… «DNA», δηλαδή ότι υπάρχουν υποψίες για την ελληνικότητά της. Υπάρχουν και αναφορές, όπως φαίνεται να προκύπτει από τον Ηρόδοτο, ότι χτίστηκαν από έλληνες αρχιτέκτονες. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και σχετικές ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις.

Επιπλέον η Αίγυπτος ήταν μία αποικία του Υπερβόρειου Ερμή Τρισμέγιστου, ενώ είναι σαφές από τους ίδιους τους Αιγύπτιους ότι οι Έλληνες προϋπήρχαν του Κατακλυσμού.

Αντίθετα απ’ ότι πιστεύεται, φαίνεται πως οι Έλληνες δίδαξαν τους Έλληνες Θεούς, στους Αιγύπτιους και γενικότερα ότι η Αίγυπτος ήταν μία Κοιτίδα Ελληνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο.

Για όλα αυτά, μα και για πολλά ακόμα, θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και πάνω σε αυτά να υποθέσουμε ή και να ισχυριστούμε ότι οι ξανθιές και κοκκινομάλλες μούμιες, ενδεχομένως είχαν μεγάλη συγγένεια με ελληνικά φύλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο