Με βιτριολικό χιούμορ σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς ένα… παράξενο ενσταντανέ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, στη «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε ένα απόσπασμα από την το Πρωινό, στο οποίο η Φαίη Σκορδά εμφανίζεται… μάλλον ενοχλημένη.
Η Φαίη Σκορδά ρώτησε στο Πρωινό: «Συγγνώμη, απευθύνομαι σε όλους τους συνεργάτες μου και απευθύνομαι και στον ΑΝΤ1, στα αγωνίσματα με τον επιστάτη γιατί να πάρει μέρος μόνο ο Γιώργος»;
«Ο επικεφαλής, ο εκπρόσωπος των ανδρών», έσπευσε να απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την Φαίη Σκορδά να γίνεται ακόμα περισσότερο έξαλλη και να λέει: «Δεν κατάλαβα. Παρακαλώ; Σαν την Αφροδίτη Γραμμέλη που έλεγε σε ένα ραδιόφωνο η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα».
Φυσικά, ο παραποάνω διάλογος δεν θα έμενε ασχολίαστος από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δήλωσε σκωπτικά: «Δεν τα έχουν πει πριν; Έγινε αυτό το ρημαδοτηλέφωνο, τον πήρε η άλλη και του λέει «έλα Γιώργο, θα έρθεις να κάνουμε το Πρωινό»; Του είπε «θα έρθεις στην εκπομπή μου»; Τι του είπε; Ότι «θα το έχουμε μαζί»; Μαζί δεν το έχουν. Του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας