H γκάφα του Κριστίανο Ρονάλντο στο χθεσινό παιχνίδι με την Πόρτο, έχει προκαλέσει ορδή αντιδράσεων. Μετά τον πρώην πρόεδρο της Γιουβέντους, Τζιοβάνι Κόμπολι Γκίγκλι, θέση για τον Πορτογάλο πήρε και ο Φάμπιο Καπέλο ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του, μιλώντας με σκληρό τρόπο για τον σούπερ σταρ.
Η κίνηση του 36χρονου επιθετικού να γυρίσει την πλάτη του στο φάουλ, μοιάζει να αποτέλεσε για τον παλαίμαχο παίκτη το ύστατο σφάλμα του στο χθεσινό παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:
«Είναι ένα ασυγχώρητο λάθος. Εμείς στην εποχή μου σε τέτοιες φάσεις τοποθετούσαμε στο τείχος παίκτες που δεν φοβόντουσαν τη μπάλα. Φοβήθηκαν και πήδηξαν γυρίζοντας τη πλάτη τους. Ολέθριο λάθος»
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.