Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με ανατροπή για την Γιουβέντους (3-1)

Νίκη με ανατροπή για την Γιουβέντους (3-1)

Η Μεγάλη Κυρία επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Λάτσιο και μείωσε τη διαφορά στον πόντο από τη δεύτερη Μίλαν, αλλά και στους έξι από την πρωτοπόρο Ιντερ.

Η Γιουβέντους μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Λάτσιο προηγήθηκε με 1-0 στο 14’ με γκολ του Κορέα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πέτυχε τρία γκολ με τους Ραμπιό (39’) και Μοράτα (57’, 60’) και έφερε τα πάνω – κάτω, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Ανδρέα Πίρλο πήρε το τρίποντο και με 52 βαθμούς μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την δεύτερη Μίλαν, αλλά και στους επτά από την Ιντερ.

Οι Λατσιάλι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 9’ απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάβιτς. Ο,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός το έκανε στο 14’ ο Κορέα.

Ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα, μετά το τραγικό λάθος Κουλουσέβσκι, έκανε ωραία ενέργεια και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 20’ μάλιστα η Λάτσιο έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Σέζνι είπε «όχι» στον Σάβιτς και με μια εντυπωσιακή απόκρουσε κράτησε «ζωντανή» τη Γιουβέντους. Στο 37’ ο Μοράτα άγγιξε το 1-1, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα η Μεγάλη Κυρία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ραμπιό. Ο Μοράτα πέρασε κάθετα στον Ραμπίο και αυτός με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους μπήκε δυνατά και στο 49’ απείλησε με τον Κιέζα, αλλά ο Ρέινα ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Στο 52’ η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Σάβιτς, με τον Μοράτα στο 57’ και στο 60’ να σκοράρει δύο φορές και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Κιέζα έκλεψε την μπάλα, πέρασε κάθετα στον Μοράτα και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην Γιουβέντους.

Στη δεύτερη περίπτωση ο Σάβιτς έκανε πέναλτι στον Ράμσεϊ και ο Ισπανός από τα 11 μέτρα έκανε το 3-1. Μετά το δεύτερο γκολ του Ισπανού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Μεγάλη Κυρία να παίρνει τη νίκη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο (69’ Αρτούρ), Ντανίλο, Σάντρο, Ντεμιράλ, Ράμσεϊ (70’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Κιέζα (82’ Μπονούτσι), Μπερναρντέσκι, Κουλουσέβσκι (90+2’ Ντι Πάρντο), Μοράτα (70’ Ρονάλντο)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Χουντ, Ατσέρμπι, Λούλιτς (55’ Εσκαλάντε), Μάρουσιτς (82’ Περέιρα), Λέιβα (55’ Πάτρικ), Φαρές, Λουίς Αλμπέρτο (82’ Καϊσέδο), Σάβιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (82’ Μουρίκι)

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024