Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μιχαλάκη : «Το #MeToo έφερε την κάθαρση»

Δανάη Μιχαλάκη : «Το #MeToo έφερε την κάθαρση»

H ταλαντούχα πρωταγωνίστρια μιλάει για την επιτυχία, για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό θέατρο και για το μυστήριο του έρωτα.

Η Δανάη Μιχαλάκη, η femme fatale Δρόσω των «Aγριων Μελισσών» µε την αλαβάστρινη εξωπραγµατική οµορφιά, στην πραγµατική ζωή µπορεί να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που µοιράζεται µαζί σου µία συνταγή µαγειρικής. Το κορίτσι που αυτοσαρκάζεται στο Instagram ανεβάζοντας µία παιδική φωτογραφία της από κάποιες µακρινές Απόκριες ντυµένη – οποία σύµπτωσις – µέλισσα, γράφοντας µάλιστα ως λεζάντα «karma is a bitch!».

Στο «ΒΗΜΑgazino Women’s Issue» που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη συνομιλεί μαζί της για τα πρώτα της βήματα, για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και για όλα εκείνα που την κάνουν σήμερα ευτυχισμένη.

«Με αυτά που διαβάζεις καθηµερινά το στοµάχι σου σφίγγεται. Κάθε µέρα λες: “Τι άλλο θα βγει σήµερα;”. Γιατί για εµάς αυτός ο χώρος είναι χαρά, είναι δηµιουργία, και τώρα αποκαλύπτονται όλα αυτά και λες, τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγµατα. Την ίδια στιγµή, νιώθω ένα αίσθηµα χαράς. Το #MeToo έφερε την κάθαρση. Να ξεκαθαρίσει ο χώρος µας. Να µείνουν οι άνθρωποι που αξίζουν, ώστε τα νέα παιδιά να µη φοβούνται και το θέατρο να αναδυθεί ξανά αγνό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024