Χριστίνα Θεοδωροπούλου: «Όταν η κόρη μου είχε τον Λιγνάδη καθηγητή ακούγονταν διάφορα»
«Έπρεπε η Λίνα Μενδώνη να ψάξει για τον Δημήτρη Λιγνάδη προτού τον διορίσει» υπογράμμισε σε δηλώσεις της η ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου
Στην εκπομπή Happy Day εμφανίστηκε η ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η οποία σχολίασε τα γεγονότα των ημερών ενώ αναφέρθηκε και στη σύλληψη του παλιού συνσπουδαστή της στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.
Όπως είπε, είναι άτοπο να ισχυρίζεται η υπουργός Πολιτισμού ότι δεν γνώριζε τη δράση του καθώς υπήρξαν περιστατικά που έφτασαν μέχρι στις εφημερίδες ενώ απομακρύνθηκε και σε δύο περιπτώσεις από δραματικές σχολές από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο.
Όσο για το γιατί ποτέ ηθοποιοί δεν βγήκαν να μιλήσουν για αυτά που είχαν φτάσει στα αυτιά τους τόνισε πως δεν είναι εύκολο να βγαίνει κανείς και να εξαπολύει κατηγορίες βασιζόμενος σε φήμες.
«Έπρεπε η Λίνα Μενδώνη να ψάξει για τον Δημήτρη Λιγνάδη προτού τον διορίσει.
Η επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου πρέπει να γίνεται με τη σοβαρότητα που απαιτεί αυτή η σοβαρή θέση.
Όταν η κόρη μου τον είχε καθηγητή στο σχολείο ακούγονταν διάφορα».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Χριστίνα Θεοδωροπούλου :
- Άνοιξε η όρεξη του Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα: Απειλεί Κολομβία, Γροιλανδία – « Η Κούβα είναι έτοιμη να πέσει»
- Αρκάς: Η καλημέρα μετά τις αργίες
- Τενεσί: 32χρονη σκότωσε τους δύο γιους της και την 88χρονη γιαγιά της και μετά αυτοκτόνησε
- Στρες: Τέσσερις τεχνικές για να το καταπολεμήσεις
- Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες
- Hi-tech «στρατηγείο» για τον έλεγχο του Αιγαίου – Επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο
- Συνταγή: Βελούδινη πρασόσουπα
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος δημιούργησε επιτροπή για την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442