Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης εξομολογείται την εμπειρία του στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα συγκινούν…
Τα δύο αδέλφια σου πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πώς το αντιμετώπισες;
Είναι κάτι το οποίο πέρασε. Η μητέρα μου μάλιστα έκανε το τελευταίο χειρουργείο πριν από τρεις ημέρες. Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί το πρόβλημα εντοπίστηκε και είναι καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Νιώθω επίσης τυχερός μέσα σε όλη αυτή την ατυχία επειδή, παρότι πρόκειται για κληρονομική ασθένεια, δεν μου συνέβη ενώ υπήρχαν 90-95% πιθανότητες να νοσήσω. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τελικά η πρόληψη αποτελεί το άλφα και το ωμέγα.
Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με τον θάνατο;
Ναι, έχω αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο και, δόξω τω Θεώ, βγήκα νικητής όταν, σε ηλικία 6 χρονών, διαγνώστηκα με καρκίνο.
Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;
Ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Οι δικοί μου, οι οποίοι ήταν βιοπαλαιστές, ανήκαν σε μικρομεσαία οικογένεια, κατάφεραν με το υστέρημά τους να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπου και έλαβα την κατάλληλη θεραπεία. Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία.
Σε σημάδεψε αυτό το γεγονός;
Δεν το έχω ξεχάσει. Μου έχει αφήσει άλλωστε ένα κουσούρι, μια στάμπα για να το θυμάμαι για πάντα. Έχω 60% κώφωση στο ένα αφτί -κάτι που εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω «δόξα τω Θεώ» και η ζωή προχωρά. Η οικογένεια και το παιδί μου με κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας