Γιώργος Τσαλίκης κατά Λιγνάδη: «Να ζητήσεις γονατιστός συγγνώμη από τα θύματα»
Με μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε την οργή του.
Λίγο μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε την οργή του με μια σειρά αναρτήσεων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
O τραγουδιστής επέλεξε να αναρτήσει τρεις φωτογραφίες του Λιγνάδη γράφοντας πως στην περίπτωση που ο τελευταίος καταδικαστεί θα πρέπει να ζητήσει «γονατιστός συγνώμη» από τα θύματά του.
Το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη: «Κι αν καταδικαστείς να ζητήσεις γονατιστός συγγνώμη από τα θύματά σου και από τον Θεό και στωικά να εκτίσεις την ποινή σου.
Έχουμε παιδιά στην ηλικία των φερόμενων θυμάτων σου, κι αν αποδειχθεί η ενοχή σου, αυτό που με ξεπερνάει είναι το θράσος σου τόσα χρόνια να διάγεις ένα βίο ως εκπρόσωπος της υψηλής τέχνης και να κυκλοφορείς άνετος ανάμεσά μας. Αναμένουμε».

- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442