Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης : Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού - «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Δημήτρης Λιγνάδης : Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού – «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού, σε νέα παρέμβασή της αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη εχθές

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού, σε νέα παρέμβασή της αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη εχθές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ παρουσίασε και ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη, στην οποία μιλούσε -μεταξύ άλλων- για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

«Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Ωστόσο, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της!

«Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το ‘τα θέλω όλα’ θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το ‘τα θέλω όλα’ να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά» είπε.

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024