Survivor: Κουνούπι ή Μαριπόζα; – Το σημάδι στο λαιμό του Τζέιμς δημιουργεί ερωτηματικά
Το κουίζ της ημέρας έρχεται από την ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.
Ενώ οι φήμες οργιάζουν σχετικά με την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ της Έλενας Κρεμλίδου και του Τζέιμς Καφετζή, μια σειρά εικόνων από τον στίβο της Κυριακής δημιουργεί ερωτηματικά.
Και συγκεκριμένα το εξής ένα: τσίμπημα από κουνούπι ή δάγκωμα από Μαριπόζα είναι αυτό στο λαιμό του Τζέιμς;
Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας εμφανίστηκαν στον στίβο της Κυριακής αλλά την προσοχή τράβηξε περισσότερο το σημάδι που εντόπισαν πολλοί στον λαιμό του Τζέιμς.

Από την προηγούμενη εβδομάδα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου να είναι ζευγάρι και το σημάδι φάνηκε να ενισχύει τις φήμες.
Οι δύο παίκτες μάλιστα γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι.
Τα social media όπως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά ενώ στο «Πρωινό» έκαναν λόγο για μία μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται τις επόμενες μέρες και θα προκαλέσει «σεισμό».
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)





























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442