Στα «ραντάρ» της Κροτόνε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο Μάσιμο Καρέρα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είναι στο μπλοκάκι της ιταλικής ομάδας, η οποία ετοιμάζεται να απομακρύνει τον Τζιοβάνι Στρόπα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Serie A.
Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του «TuttoMercatoWeb», ο Καρέρα είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του συλλόγου και δεν αποκλείεται να του γίνει επίσημη πρόταση, με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Στη λίστα της Κροτόνε πάντως, φέρεται να βρίσκεται και ο Λεονάρντο Σεμπλίτσι, ο οποίος ήταν παλαιότερα προπονητής της ΣΠΑΛ.
Να θυμίσουμε πως ο Καρέρα βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).