Ο Ντάριλ Μέικον έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Γαλατασαράι και ετοιμάζεται να πετάξει για την Ελλάδα προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
Ελεύθερος και επίσημα είναι ο Νταρίλ Μέικον, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αποδεσμεύτηκε από τη Γαλατασαράι και πλέον αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ. Μετά από κοινή απόφαση, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μέικον που φέτος φόρεσε τη φανέλα της Γαλατά έξι φορές στο BCL.
Ο 25χρονος θα βρεθεί στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση. Το μόνο πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους», είναι οι ξένοι, καθώς ένας από τους επτά θα πρέπει να μείνει εκτός πρωταθλήματος.
Στο BCL, ο Μέικον είχε 19,1 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 3 λάθη κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 59% στα τρίποντα και 87% στις βολές σε 31 λεπτά συμμετοχής.
LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.