Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος;
Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε συμφωνία, με τον αρχηγό της Ρεάλ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του.
Σύμφωνα με το El Chiringuito, οι άνθρωποι της Βασίλισσας είναι πεπεισμένοι πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός δε θα ανανεώσει στην ομάδα, καθώς δε θεωρεί ικανοποιητική την πρόταση που του έχει κάνει η διοίκηση του συλλόγου.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Μέσο, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.
Διπλωματία, για γέλια και για κλάματα στη διαιτησία. Οι ξένοι της ΚΕΔ αποφάσισαν να μην επαναφέρουν την τηλεκριτική επειδή δεν ήθελαν ρήξεις με ομάδες, όμως ζητούν από τους διαιτητές να μην φοβούνται!
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι τοποθετήθηκε υπέρ του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες για την πτωτική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Στο πλευρό του Ρονάλντο, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με το διαμάχη που έχει διοίκηση του Σαουδαραβικού ποδοσφαίρου και τους ανθρώπους του Public Investment Fund (PIF).