Για το μεγάλο αυριανό (24/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να τονίζει πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή της αναμέτρησης.
Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ επεσήμανε πως σέβεται την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά ένα μέρος των όσων δήλωσε ο Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA:
«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, έχει γίνει η αποκατάσταση και θα είμαστε σε καλή κατάσταση για να παίξουμε σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση».
Για την ανασταλτική βελτίωση της ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό να έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά να τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Έχουμε κάποιες αδυναμίες στα τελειώματα των φάσεων.
Η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά υπάρχουν ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης», ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, η μια ομάδα γνωρίζει την άλλη τέλεια. Θα είναι οι μικρές λεπτομέρειες αυτές που θα κάνουν τη διαφορά».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με 14/29 τρίποντα και τον Κουλμπόκα να έχει 19 πόντους με 5/5(!), ο Άρης Betsson επικράτησε του Περιστερίου Betsson με 93-75, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
LIVE: Ελλάδα – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Λεβερκούζεν έχασε με 1-0 από τη Χόφενχαϊμ και τον βασικό της τερματοφύλακα με πρόβλημα τραυματισμού, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό για το Champions League