Ο τραγουδιστής που λέει τα κάλαντα με τη φωνή των διάσημων μιλάει στο MEGA
«Εργάζομαι σαν τραγουδιστής από 18 χρονών. Ο κόσμος έβλεπα ότι όταν έκανα χαβαλέ αντιδρούσε θετικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στο YouTube και τώρα έχω οργανωμένο κανάλι με μεγάλη εισροή κόσμου. Τους περισσότερους τραγουδιστές, έχω μεγαλώσει μέσα στα στούντιο και τις πίστες, και τους έχω γνωρίσει», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Χατζόπουλος
Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος, που λέει τα κάλαντα με τη φωνή των διάσημων, κάνοντας πραγματικά εντυπωσιακές μιμήσεις.
«Όλα αυτά είναι προϊόν αρκετής μελέτης, αρκετού μόχθου, πολλές ώρες, έχω ακούσει έχω μελετήσει. Σίγουρα δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα να κάνω μιμήσεις. Όλα ξεκίνησαν με το τραγούδι γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και όσο μπόρεσα το εξέλιξα. Από μικρός είχα και μια έφεση σε αυτό, άκουγα φωνές και προσπαθούσα να τις πλησιάζω», είπε ο κ. Χατζόπουλος.
«Στις γυναικείες φωνές είναι πιο δύσκολο. Στις αντρικές υπάρχουν φωνές όπως του Αδαμαντίδη που έχουν δύσκολη προσέγγιση. Μπορείς να γδάρεις και το λαιμό σου, να έχεις πρόβλημα μετά. Οι ένρινοι τραγουδιστές είναι πιο εύκολοι γιατί είναι η τοποθέτηση στη μύτη», συνέχισε ο ίδιος κάνοντας μερικές μιμήσεις.
«Εργάζομαι σαν τραγουδιστής από 18 χρονών. Ο κόσμος έβλεπα ότι όταν έκανα χαβαλέ αντιδρούσε θετικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στο YouTube και τώρα έχω οργανωμένο κανάλι με μεγάλη εισροή κόσμου. Τους περισσότερους τραγουδιστές, έχω μεγαλώσει μέσα στα στούντιο και τις πίστες, και τους έχω γνωρίσει», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Χατζόπουλος.
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442