Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Κόσμος και πλήθη έξω από μεγάλα καταστήματα για να ψωνίσουν σε προσφορά

Βρετανία : Κόσμος και πλήθη έξω από μεγάλα καταστήματα για να ψωνίσουν σε προσφορά

Οι αγοραστές βρίσκονταν σε ουρές έξω από καταστήματα στο North Tyneside, το Leicester, το Liverpool και το Birmingham σήμερα το πρωί, με την ελπίδα να βρούνε μια ευκαιρία για την Boxing Day

Εκατοντάδες αγοραστές έκαναν ουρές έξω από τα καταστήματα στη μέση της νύχτας για να πάρουν κάποιες ευκαιρίες στις πωλήσεις της Boxing Day.

Οι Βρετανοί στις περιοχές Tier 1, 2 και 3 εξακολουθούν να είναι σε θέση να εισέλθουν σε μη απαραίτητα καταστήματα για αγορές, με πολλούς να αποφεύγουν σήμερα το πρωί για να αξιοποιήσουν στο έπακρον την ελευθερία τους.

Συνωστισμός

Αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προτρέπει τους ανθρώπους να «σκεφτούν προσεκτικά» για να αποφύγουν τα πλήθη που προσελκύονται στις πωλήσεις της Boxing Day εν μέσω της εξάπλωσης του νέου εξαιρετικά μολυσματικού στελέχους του Covid-19.

Ωστόσο, ανυπόμονοι πελάτες εντοπίστηκαν να παρατάσσονται έξω από τα καταστήματα Next, North Tyneside, Leicester, Liverpool και Birmingham τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο μέσος λιανοπωλητής πραγματοποιεί πωλήσεις Boxing Day κάθε χρόνο και έχει γίνει δημοφιλής προορισμός για κυνηγούς ευκαιριών μετά τα Χριστούγεννα.

Κουρασμένοι αγοραστές απεικονίστηκαν επίσης καθισμένοι στο έδαφος περιτριγυρισμένοι από τεράστιες τσάντες αγορών στο Μάντσεστερ σήμερα.

Τα εμπόδια ουράς δημιουργήθηκαν έξω από το επόμενο κατάστημα στο Silverlink Retail Park, κοντά στο Newcastle, και ακολουθήθηκαν μέτρα κοινωνικής απόστασης από τους πελάτες.

Τι είπε ο Μπόρις Τζόνσον

Παρά τα πλήθη, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι κεντρικοί δρόμοι θα έχουν τη χειρότερη ημέρα των τελευταίων 20 ετών.

Ο κ. Τζόνσον προηγουμένως συμβούλεψε τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κοροναϊού.

Προσέθεσε: «Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για τα Χριστούγεννα, σκεφτείτε προσεκτικά για την αποφυγή πλήθους στις πωλήσεις της Boxing Day».

Not if they’re in Tier 4 though…

Posted by Daily Mirror on Saturday, 26 December 2020

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024