Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μήνυσαν τον παπαράτσι που φωτογράφισε την Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον γιο της έξω από το σπίτι τους.

Στην αγωγή κατά του Splash News and Picture Agency, το διάσημο ζευγάρι έκανε λόγο για παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων.

Σημειώνεται ότι μια ημέρα πριν από τη λήψη των επίμαχων φωτογραφιών, ένας φωτογράφος του Splash είχε προχωρήσει «σε αυτοψία του ιδιωτικού σπιτιού του δούκα και της δούκισσας, περπατώντας γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο ψάχνοντας να εντοπίσει σημεία εισόδου και εξόδου και βάζοντας την κάμερα του πάνω από το φράχτη για να τραβήξει φωτογραφίες», σύμφωνα με το ζευγάρι.

UK information company agrees to by no means {photograph} Prince Harry-Meghan Markle, household, Leisure Information The…

Δημοσιεύτηκε από Justnewsday στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Όπως αναφέρει η επίσημη δήλωση του πρακτορείου μετά τη δικαστική απόφαση:

«Το Splash U.K δε θα βγάζει φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ή του γιου τους στο μέλλον».

Εκπρόσωπος της νομικής εταιρείας Shillings που ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν ανέφερε σχετικά:

«Όπως έγινε κατανοητό στη σημερινή ακρόαση του δικαστηρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διευθέτησαν το έννομο δικαίωμα τους που καταστρατηγήθηκε στην αρχή της χρονιάς από το πρακτορείο παπαράτσι Splash U.K..

Ο διακανονισμός αυτός είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα ανεχθούν παράνομη, παρεμβατική και αδιάκριτη συμπεριφορά από παπαράτσι και ότι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια θέματα – όπως θα έκανε κάθε οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο