Με τον Σβάρνα να ξεκινά στη θέση του τραυματία Τσιγκρίνσκι και χωρίς κάποια έκπληξη ξεκινάει η ΑΕΚ το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου και Ινσούα στην άμυνα με τους Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς να επιστρέφουν στα χαφ. Μπροστά τους θα είναι ο Μάνταλος με τον Τάνκοβιτς στα δεξιά, τον Λιβάγια αριστερά και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Ολιβέιρα και Μαχαίρας
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.