Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στο «Σέλχερστ Παρκ» με 4-1 επί της Λιντς για την 8η αγωνιστική της Premier League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Εζέ, ο Νταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, η Λιντς ισοφάρισε με τον Μπάμφορντ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 22′ η Πάλας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εζέ. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κεφαλιά του Κλιχ, ο Μπάμφορντ ξαναέβαλε τη Λιντς στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Στο 43′ ο Φαν Άανχολτ γύρισε με την μπάλα να κοντράρει στον Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιντς δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και η Κρίσταλ Πάλας είχε χαλαρώσει αγωνιστικά μετά από τα τρία πρώτα γκολ που είχε πετύχει. Στο 70′ ο Ζαχά βρήκε πολύ ωραία τον Αγιού που με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Την ώρα των δηλώσεών του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ήταν εμφανές και το μέγεθος του χτυπήματος στο μέτωπο του Λορέντσο Πιρόλα. Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ και που άκουσε το όνομά του από την εξέδρα, δήλωσε ο Ιταλός.