«Ακριβά» πλήρωσε την αποβολή του στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Πάσος Φερέιρα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποβληθεί λόγω έντονων διαμαρτυριών και μερικών γαλλικών, στην τελευταία αναμέτρηση των «δράκων» στη Liga NOS.
Όπως έκανε γνωστό η αρμόδια αρχή της λίγκας, ο προπονητής της Πόρτο τιμωρήθηκε 15 ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του με Πορτιμονένσε και την Μορεϊρένσε για το πρωτάθλημα.
Εκτός από τον αποκλεισμό, ο Πορτογάλος θα χρειαστεί να πληρώσει και ένα χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.200 ευρώ.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.