Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η διάσημη ιταλίδα blogger Κιάρα Φεράνι και ο ο σύζυγός της Φέντεζ, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί.
Η Κιάρα Φεράνι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στις αρχές του μήνα μέσω μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, φωτογράφισε τον γιο της, Λέο να κρατάει το υπερηχογράφημα και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ της. «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ο Leo πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός», έγραψε στη λεζάντα η Φεράνι.
Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν μηνύματα αγάπης και ευχές για τις στιγμές χαράς που βιώνει!
Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού
Με νέα της ανάρτηση στο Instagram, η Κιάρα Φεράνι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το φύλο του μωρού που περιμένει.
Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο του μικρού Λέο στο οποίο κρατάει μια φωτογραφία από το τελευταίο υπερηχογράφημα της μαμάς του. «Αδερφούλα Λέο», έγραψε η Κιάρα Φεράνι στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας έτσι ότι περιμένει κοριτσάκι.
Δείτε παρακάτω το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε η Κιάρα Φεράνι στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας