Όπως οι περισσότεροι χρήστες του Twitter έτσι και ο Σάσα Μπάρον Κοέν, γνωστός και ως «Μπόρατ», τρολάρει μέσω του καινούργιου του λογαριασμού αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για τη διαχείριση της πανδημίας.
Ο «Μπόρατ» άνοιξε τον λογαριασμό χτες και δεν έχασε χρόνο, αλλά ξεκίνησε αμέσως τα κοροϊδευτικά τιτιβίσματα για τον Τραμπ.
«Ο Τραμπ είναι τόσο δυνατός που δεν χρειάστηκε να πιει χλωρίνη για να μείνει ζωντανός» γράφει σε ένα tweet.
«Ο Τραμπ θα έφευγε από το νοσοκομείο νωρίτερα αλλά δεν ήθελε να πληγώσει τα συναισθήματα του κοροναϊού» γράφει σε ένα άλλο.
Trump would have leave hospital sooner, but he nice and did not want to hurt covid’s feelings
Στόχος του λογαριασμού είναι να προωθήσει τη νέα του ταινία που φέρει τον μακροσκελή τίτλο: «The Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan».
Σύμφωνα με την Daily Mail, γυρίστηκε κρυφά και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming της Amazon στις 23 Οκτωβρίου.
Την προηγούμενη εβδομάδα, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε αποκάλυπτε ότι ο Κοέν ήταν ο «σωσίας» του Τραμπ που αναστάτωσε την ομιλία του Μάικ Πενς στο Συντηρητικό Συνέδριο Πολιτικής Δράσης.
Premiere Trump Thank you for giving me fantastic head for the last four years. pic.twitter.com/rsQh6pluFM
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας