Σήμερα, ο Mike μέσω ενός βίντεο στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μηνύματα αγάπης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
https://www.instagram.com/p/CCwB4drlwlE/
«Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα. Ελπίζω ότι έχει τελειώσει. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά», είπε ο Mike φανερά συγκινημένος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα