Οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα «τρέχουν» μέρα με την ημέρα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές.
Συγκεκριμένα, μετά την πρωτοβουλία του Ζόρντι Φαρέ να μαζευτούν οι απαραίτητες υπογραφές για την απομάκρυνση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία της καταλανικής ομάδας, 20.687 μέλη των «μπλαουγκράνα» δήλωσαν πως θέλουν αλλαγή «σκυτάλης».
Από τον αριθμό αυτό, έχει γίνει επιβεβαίωση των 16.521, γεγονός που επιτρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Μπαρτομέου. Μέσα στις επόμενες 10 με 20 ημέρες η διοίκηση της Μπάρτσα οφείλει βάση καταστατικού να διεξάγει ψηφοφορία μεταξύ των μελών για την αποδοχή η μη της πρότασης αυτής.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».