Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιονούτς Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ καθώς ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.
Ο Νεντελτσεάρου ξεκίνησε το ταξίδι του το βράδυ του Σαββάτου από τη Ρωσία και έφτασε στην Αθήνα μέσω Βουκουρεστίου αλλάζοντας συνολικά τέσσερις πτήσεις!
Σήμερα όπως είναι λογικό θα ξεκουραστεί και τη Δευτέρα θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση η οποία έτσι θα κλείσει τις φετινές της μεταγραφικές κινήσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Η συμφωνία αφορά σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Ρουμάνο να λαμβάνει περίπου 350 χιλ. ευρώ για κάθε χρόνο ενώ η Ούφα θα λάβει από την ΑΕΚ 550.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Δηλώθηκε και στη λίστα ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σέντερ.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επισήμως ο Αντουάν Σεμένιο, όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες». Στα 72 εκατ, ευρώ το κόστος της μεταγραφής του από τη Μπόρνμουθ.