Μοιρασιά σε γκολ, βαθμούς και αποβολές στο «Ολίμπικο» για Λάτσιο και Ίντερ σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση. Η Ίντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 30′ όταν από προσπάθεια του Πέρισιτς η μπάλα έφτασε στον Λαουτάρο κι εκείνος έκανε το 1-0.
Λουκάκου και Μπαρέλα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για την Ίντερ και στο 55′ ήρθε η τιμωρία. Ο Ατσέρμπι σέντραρε από αριστερά και ο Σάβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι αφού στο 69ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ιμόμπιλε που χαστούκισε τον Βιδάλ και στο 86′ αποβλήθηκε και ο Σένσι για την Ίντερ η οποίαλίγο πριν την κόκκινη είχε δοκάρι με τον Μπρόζοβιτς.
*Στα υπόλοιπα ματς η Πάρμα νίκησε με 1-0 τη Βερόνα χάρη σε γκολ του Κούρτιτς στο 24ο δευτερόλεπτο ενώ η Μπενεβέντο επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπολόνια με γκολ του Λαμπαντούλα στο 65′.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».