Πάμπλο Βιττάρ – Γκλόρια Γκρουβ : Η πρώτη drag queen εμφάνιση στο εξώφυλλο της Vogue Brazil
«Οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να σε σέβονται για το ποιος είσαι»
Για το τεύχος Οκτωβρίου το περιοδικό Vogue Brazil, επέλεξε τους Πάμπλο Βιττάρ και Γκλόρια Γκρουβ ως πρωταγωνιστές.
// ᴍᴜɪᴛᴏ ғᴇʟɪᴢ ᴇᴍ sᴇʀ ᴄᴀᴘᴀ ᴅᴀ Vogue Brasil ᴇ ᴍᴏsᴛʀᴀʀ ǫᴜᴇ ᴘᴏᴅᴇᴍᴏs ᴏᴄᴜᴘᴀʀ ᴛᴏᴅᴏs ᴏs ᴇsᴘᴀᴄ̧ᴏs ❤️ #VogueOutubroᴘʜᴏᴛᴏ: @…
Δημοσιεύτηκε από Pabllo Vittar στιςΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Drag Queens ως «fashion icons»
Ο Βιττάρ στέκεται ως ο πιο επιτυχημένος drag ερμηνευτής στη μουσική σκηνή. Του έχει γίνει απονομή σε πολλαπλά τρόπαια από το MTV και έχει προταθεί για ένα Latin Grammy για τους δίσκους του.
«Θέλω, μπορώ, μπορώ να το κάνω», είπε ο Βιττάρ στο εξώφυλλο σύμφωνα με μια μετάφραση. «Πάντα ήξερα ότι επρόκειτο να φτάσω εκεί που είμαι. Δεν είναι λάθος να αγαπάς τον εαυτό σου, να φροντίζεις τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να σε σέβονται για το ποιος είσαι».
Για την εικόνα του εξωφύλλου, ο ερμηνευτής φοράει Gucci από την «κορυφή» ως τα «νύχια» και φωτογραφήθηκε από τον Hick Duarte.
Com vocês, as duas capas da nossa edição de outubro (um oferecimento das rainhas Pabllo Vittar e Gloria Groove!)
Δημοσιεύτηκε από Vogue Brasil στιςΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Για το δεύτερο εξώφυλλο, είναι η ώρα της Γκλόρια Γκρουβ να λάμψει. Αν και δεν είναι τόσο παγκόσμιο όνομα όσο ο Βιττάρ, η Γκρουβ εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτη από μόνη της, αρκετά αξιοσημείωτη για να φιλοξενήσει το νέο drag reality show της στο Netflix.
Gloria Groove é nossa!
Δημοσιεύτηκε από Vogue Brasil στιςΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο. Έξω από τη σειρά όμως, ο Daniel Garcia Felicione Napoleão που κάνει τον drag χαρακτήρα της Γκρουβ, είναι πιο γνωστός ως ηθοποιός και τραγουδιστής.
«Ζω ένα όνειρο και είμαι ενθουσιασμένος με την πρόσκληση γιατί το να είμαι εδώ, τοποθετεί τις drag queens στο επίπεδο των fashion icons». Είναι επίσης ντυμένος με Gucci με φωτογραφίες από τον Hick Duarte.
Ah, that's herstory!
Δημοσιεύτηκε από Out Magazine στιςΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
- Μικρολίμανο: Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξε 12.000 ευρώ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442