Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο Instagram

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο Instagram

Μια αναφορά στην διαδικτυακή περιπέτεια που είχε έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει

Μια αναφορά στην διαδικτυακή περιπέτεια που είχε έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει.

Τι συνέβη;

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε όσον αφορά το acount μου στο Instagram. Λυπάμαι πάρα πολύ αν κάποιος ενοχλήθηκε από μηνύματα τα οποία δεν έστειλα εγώ. Κάποιος άλλος, κάποιο χακάρισμα συνέβη εκεί, δεν ξέρω τι ακριβώς και έφευγαν μηνύματα από τον λογαριασμό μου σε σχέση με ένα give away.

View this post on Instagram

Είχα καιρό να σας κάνω ενα δώρο, γι αυτό από σήμερα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το φανταστικο Samsung S10 και 10 δωροεπιταγές αξίας 20€ για προϊόντα από το @boxpharmacy.gr ❤️ Τα βήματα είναι απλά : 1/ Follow @boxpharmacy.gr & @penelopeanastasopoulou 2/ Like στη φωτογραφία 3/ Mention 2 φίλους σου σε comment σ' αυτό το ποστ *Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου ***Η κλήρωση θα γίνει μέσω έγκυρου app και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει μέσω story από το προφίλ μου. ****Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να ακολουθήσεις ολα τα βήματα και μην ξεχνάς, όσα περισσότερα σχόλια κάνεις τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις. GOOD LUCK! #boxpharmacy #giveawaycontest

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ελπίζω να μη δημιουργήθηκε πρόβλημα σε κανέναν. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Είναι, όμως, ένα θέμα αυτό με το διαδίκτυο πια. Θέλει πάρα πάρα πολλή προσοχή. Μη δίνετε τους κωδικούς σας ποτέ όποιος και αν σας τους ζητήσει.», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024