Δεν θα πάει στην ορκωμοσία του γιου του στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, όπως προέβλεπε το πρόγραμμά του και δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του γιου του, Κωνσταντίνου, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, όπως προέβλεπε το πρόγραμμά του και δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του γιου του, Κωνσταντίνου, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.
Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας εξηγώντας ότι η απουσία έχει να κάνει με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και που προβλέπουν μεταξύ βάλλων και ότι οι οι ορκωμοσίες των κληρωτών γίνονται χωρίς επισκέπτες.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί στον Έβρο τη θητεία του και είναι στο Πυροβολικό.
Ο γιος του πρωθυπουργού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέλεξε να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία πριν να συνεχίσει με το μεταπτυχιακό του.
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση
- Γκαλίπ Νταλάι: «Η ΕΕ δεν μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο»
- Απανωτές συλλήψεις για κατασκοπεία στην Ελλάδα
- Το Μεξικό καλεί το eBay να σταματήσει την πώληση προκολομβιανών αρχαιοτήτων
- Ο Ελάιζα Γουντ παραδέχεται ότι δεν έχει τελειώσει το βιβλίο «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»
- Δημογραφικό: Η γονιμότητα στην Ευρώπη πέφτει δραματικά – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διορίσθηκε εκ νέου πρόεδρος της επιτροπής κρατικών υποθέσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442