Ριάνα : Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
Έρχεται το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της διάσημης ποπ σταρ Ριάνα
Τελικώς, οριστικοποιήθηκε: το εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την Ριάνα κάνει πρεμιέρα στην Amazon το επόμενο καλοκαίρι.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο σκηνοθέτης Peter Berg -γνωστός από το «22 Miles»- δήλωσε:
«Η Amazon θα το δώσει στην κυκλοφορία το επόμενο καλοκαίρι, ευελπιστούμε κάποια στιγμή κοντά στην 4η Ιουλίου.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μαζί της ήταν ένα επικό ταξίδι, πραγματικά».
Ο Berg όπως μεταδίδει το ΑΠΕ επιβεβαίωσε ότι οι ρυθμοί παραγωγής επιβραδύνθηκαν λόγω των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Rihanna, συμπεριλαμβανομένων του brand ενδυμάτων Fenty, της σειράς εσωρούχων Savage x Fenty, του brand καλλυντικών Fenty Beauty και του λανσαρίσματος των προϊόντων Fenty Skin.
Και επιπροσθέτως, του γεγονότος ότι η Rihanna εργαζόταν επιμελώς σε νέα μουσική.
«Είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα, η οποία κάθε μέρα μοιάζει να μεγαλώνει και να διακλαδώνεται σε καινούργιες επιχειρηματικές δραστηριότητες και καινούργια εγχειρήματα, με ρυθμούς που είναι σχεδόν δύσκολο να παρακολουθήσεις» αποκάλυψε ο Berg.
«Οπότε, κάθε φορά που σκεφτόμαστε ότι ολοκληρώνουμε την ταινία και την δίνουμε στην κυκλοφορία, κάνει κάτι όπως τα εγκαίνια του brand μόδας Fenty ή, τη σειρά εσωρούχων ή τη σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Τα δίνει όλα, τώρα κάνει καινούργια μουσική και έχει τέτοια επιτυχία στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και είναι μια τέτοια επιχειρηματίας που το αφήνουμε να ωριμάσει, αλλά θα προσπαθήσουμε να την ολοκληρώσουμε την άνοιξη και να την δώσουμε στην κυκλοφορία το καλοκαίρι».
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442