Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης : Μιλά για το ατύχημά του και σοκάρει

Αλέξης Γεωργούλης : Μιλά για το ατύχημά του και σοκάρει

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος που είχε πρόσφατα κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για πολύ μεγάλο πόνο

Ο Αλέξης Γεωργούλης, πριν μερικές ημέρες ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία τους ενημέρωσε πως ένα ατύχημα τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου.

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

«Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και τη στιγμή που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούλιγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο.

Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο, ο πόνος, όμως, ήταν πάρα πολύ δυνατός.

Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά με μετέφεραν στον αέρα αλλά είχε πολύ πόνο.

Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας. Εκεί μας περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο, μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι, ώστε να μην πονάω τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα ευχάριστα.

Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να κάνουμε εγχείρηση.

Ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες συν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες», είπε Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στην εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024