Ανησυχία προκάλεσε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Αλέξης Γεωργούλης με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram.

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο πόδι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο είχε ο Αλέξης Γεωργούλης και το αποκάλυψε ο ίδιος, αναρτώντας στο Instagram, μια φωτογραφία του στην οποία στηρίζεται σε πατερίτσες, ενώ το αριστερό πόδι του είναι στον γύψο.

Ο 45χρονος ηθοποιός και ευρωβουλευτής, δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, παρά μόνο πως το ατύχημα έγινε ενώ βρίσκονταν στον Όλυμπο και πως το χειρουργείο το έκανε στη Λάρισα.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!»  γράφει ο Αλέξης Γεωργούλης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Instagram:

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο