Η Ναταλία Γερμανού, που συνεχίζει και φέτος με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»- έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια αποκάλυψη για το πάνελ της εκπομπής «Pop Up», της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα βρίσκονται στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, καθώς επίσης μαζί της θα είναι και δύο αγόρια, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας