Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σπάικ Λι «πειράζει» Μάικλ Τζάκσον για το Black Lives Matter

Ο Σπάικ Λι «πειράζει» Μάικλ Τζάκσον για το Black Lives Matter

Ο διάσημος σκηνοθέτης Σπάικ Λι επικαιροποίησε το μουσικό βίντεο του Μάικλ Τζάκσον «They Don’t Care About Us»

O διάσημος αφροαμερικανός σκηνοθέτης, Σπάικ Λι επικαιροποίησε το θρυλικό μουσικό βίντεο του Μάικλ Τζάκσον για το «They Don’t Care About Us», που μιλά για την αστυνομική βαρβαρότητα και βία και στο επίκεντρο του βίντεο είναι διαδηλωτές.

Για να τιμήσει τα 62α γενέθλια του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον, ο σκηνοθέτης κοινοποίησε μια νέα έκδοση του βίντεο που περιλαμβάνει τώρα πλάνα από τις φετινές διαδηλώσεις του Black Lives Matter από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως το Ρίο Ντε Τζανέιρο, το Ελσίνκι, η Ατλάντα, το Κέιπ Τάουν και άλλα.

«Τα σπουδαία τραγούδια διαμαρτυρίας δεν μπορούν να παλιώνουν, να ξεπερνιούνται ή να μένουν ανεπίκαιρα, επειδή ο αγώνας συνεχίζεται. Γι’ αυτό το «They Don’t Care About Us» είναι ο ύμνος σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο της πανδημίας, στον οποίο ζούμε όλοι» δήλωσε ο Σπάικ Λι.

«Για να γιορτάσουμε την ημέρα γέννησης του Μάικλ Τζάκσον, κάναμε την ταινία μικρού μήκους «They Don’t Care About Us» για να συνεχίσουμε τον αγώνα για ισότητα για όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, Ρουθ. Να είσαι ασφαλής» ανέφερε σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο Σπάικ Λι ήταν επίσης πίσω από τα δύο αρχικά βίντεο του τραγουδιού, το ένα γυρίστηκε στη Βραζιλία και το άλλο σε φυλακή.

Οι διαμαρτυρίες που προβάλλονται στο βίντεο ξεκίνησαν τον Μάιο του τρέχοντος έτους μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια του έτους και εντάθηκαν μετά τον πρόσφατο πυροβολισμό του Τζέικομπ Μπλέικ από αστυνομικό στο Ουισκόνσιν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024