Ντατόμε: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τη Φενέρμπαχτσε»
Τους λόγους που τον ανάγκασαν να αφήσει την Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε ανέλυσε σε συνέντευξη του ο Τζίτζι Ντατόμε.
Χωρίς αμφιβολία μία από τις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι εκείνη του Τζίτζι Ντατόμε από την Φενέρμπαχτσε στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ο έμπειρος Ιταλός σμολ φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο «Il Giorno» μιλώντας για τη μετακίνηση αυτή.
«Δεν μετάνιωσα που έφυγα από την Φενέρμπαχτσε. Είμαι ευχαριστημένος με όσα πέτυχα.
Επιστρέφω με μεγάλη όρεξη, για να κερδίσω ως πρωταγωνιστής και το να παίζω στην πατρίδα μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία», τόνισε αρχικά ο 33χρονος φόργουορντ.
Ενώ, συνέχισε λέγοντας: «Βρίσκομαι εδώ από τις 8 Απριλίου, είναι το πρώτο καλοκαίρι έπειτα από 20 χρόνια.
Έμοιαζα με… τουρίστας στο σπίτι μου, όχι μόνο στην περιοχή που μένω. Είχα αρκετό διαθέσιμο χρόνο και γύρισα να δω πράγματα που δεν ήξερα ως τώρα».
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442