Μίντλετον: «Θα δυναμώσει την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ»
Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στους Μοσχοβίτες τόνισε ότι η προσθήκη του Σέρβου σέντερ θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να εμφανιστεί ενισχυμένη στην επόμενη σεζόν της Ευρωλίγκας, έχοντας τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στις τάξεις της.
Ο Σέρβος σέντερ θα προσφέρει πολλά στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, κάτι που υποστήριξε και ένας παλαίμαχος σέντερ με τεράστια καριέρα, ο οποίος είναι στο τεχνικό τιμ των Ρώσων.
Ο λόγος για τον Ντάριλ Μίντλετον, ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα προπονητή των Μοσχοβιτών, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλου.
Ο Αμερικανός προπονητής, υποστήριξε για τον πρώτην σέντερ του Ολυμπιακού στο «Ria.ru» ότι έχει λαμπρόν μέλλον στην ομάδα του στρατού.
Συγκεκριμένα ο Μίντλετον είπε πως, «Είμαι σίγουρος πως ο Μιλουτίνοφ θα κάνει πιο δυνατή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονώ για μία χρονιά ανάλογη αυτής με τον Ολυμπιακό πέρυσι».
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442