Καμία εγγύηση δεν μπορούν να προσφέρουν οι διοργανωτές του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, και ως εκ τούτου η UEFA κάνει πλέον σκέψεις για αλλαγή έδρας.
Η Λισσαβόνα είναι μία από τις… δυνατές εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τελικά αλλάξει η έδρα, κάτι που αναμένεται να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στη συνεδρίαση της 17ης Ιουνίου.
Σε περίπτωση που πράγματι αλλάξει η πόλη, τότε η Κωνσταντινούπολη θα επιβραβευτεί με τη διεξαγωγή ενός τελικού τα επόμενα χρόνια.
Στις 17 Ιουνίου θα υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις και για όλα τα υπόλοιπα, που αφορούν το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.
Βασική σκέψη είναι να υπάρξουν μονά ματς από τα προημιτελικά και έπειτα, στην πόλη όπου θα γίνει ο τελικός, στη λογική δηλαδή του Final 8.
Υπάρχει λόγος που ο Στεφάν Λανουά έκοψε τη συνήθειά του να πηγαίνει στα γήπεδα όπου ορίζει ξένους διαιτητές ώστε να τους βαθμολογεί με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση