Στον Άρη συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις πλέον, με την ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος σε 12 μέρες.
Οι κίτρινοι προσπαθούν να βρεθούν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης ύστερα από δύο μήνες αποχής από τη δράση, ενώ γι’ αυτόν το λόγο οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδος που έχει γίνει έπειτα από τρεις εβδομάδες προπονήσεων.
Το τεχνικό τιμ θέλει παράλληλα να τσεκάρει το βαθμό επιβάρυνσης κάποιων παικτών, για τους οποίους ενδεχομένως να κατεβάσει την ένταση, για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.
Υπάρχει ικανοποίηση πάντως για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει σοβαροί τραυματισμοί το τελευταίο διάστημα, με στόχο φυσικά αυτό να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τεράστια νίκη με 3-3, μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Ουατταρά στο 85′ και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης που κάνει.
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ουκάκι στον Ατρόμητο καθώς πέρασε αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα έγραψε το 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην νέα του ομάδα!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο των ερυθρόλευκων στο «Γ. Καραϊσκάκης»