Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Φαμπιαν Έμαν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε στο πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, που ήταν επανένταξης και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, συμμετείχε και ο Φάμπιαν Έμαν.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αύριο, Τρίτη, θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ θα περάσουν εκ νέου από εργομετρικά τεστ».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.