Θλίψη στην Αταλάντα και σε όλη την Ιταλία με τον θάνατο του 19χρονου ποδοσφαιριστή, Αντρέα Ρινάλντι, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε διαγνωστεί πριν λίγες μέρες με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και από την περασμένη Παρασκευή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Βαρέζε σε σοβαρή και κρίσιμη κατάσταση.
Μάλιστα από την πρώτη στιγμή ο Ρινάλντι μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους δικούς του ανθρώπους να ελπίζουν σε ένα θαύμα.
Τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και νωρίτερα σήμερα η Αταλάντα ανακοίνωσε πως πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη παντού.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.