Emojis που «απεικονίζουν» λεπτομέρειες της ζωής στη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού σχεδίασε το νεοϋορκέζικο στούντιο design &Walsh, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ένα απολυμαντικό σπρέι χεριών και υγειονομικοί ντυμένοι σούπερ ήρωες.
«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε καινούργιους τρόπους για να εκφραστούμε, μιας και η επικοινωνία είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή» λέει η Jessica Walsh, η οποία έφυγε πέρυσι από το γραφείο Sagmeister & Walsh για να ανοίξει το δικό της στούντιο.
«Επίσης, ζούμε το 2020 μοναδικούς και δύσκολους καιρούς που ζητούν μια νέα γλώσσα. Ελπίζουμε ότι αυτά τα emojis θα μπορέσουν να δώσουν λίγη χαρά και κωμική ανακούφιση στην καθημερινότητα του κόσμου… ή, να κάνουν λίγο πιο εύκολο να δείξετε, επικοινωνώντας, το πόσο χάλια αισθάνεστε!» προσθέτει.
Τα εκατοντάδες καινούρια emojis είναι διαθέσιμα σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των instagram, whatsapp, imessage και slack.
Είναι ελεύθερα για downloading στον ιστότοπο του στούντιο (andwalsh.com).
Επιπλέον το στούντιο design σχεδιάζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό memes, για να δει ποιος μπορεί να δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τα καινούργια emojis, τα πιο αστεία memes που έχουν να κάνουν με τη «ζωή, σήμερα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας