Το δημοφιλές στο ελληνικό κοινό μουσικοθεατρικό σχήμα που δημιούργησε πριν από 30 χρόνια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, μέσα από το οποίο έχουν περάσει πάρα πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, οι «Άγαμοι Θύται» έρχονται ξανά να μας κάνουν να γελάσουμε και να ξεχαστούμε, αυτή τη φορά μέσα από το YouTube.
Οι «Άγαμοι Θύται» αυτή τη φορά επιδιώκουν με χιούμορ να ξορκίσουν τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Μέσω του YouΤube δημοσίευσαν το πρώτο τους βίντεο, στο οποίο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδύεται την «γιαγιά» που αρχικά μιλάει με έναν ιερέα στο τηλέφωνο και περιγράφει πώς περνάει τις μέρες της καραντίνας, ενώ παράλληλα δίνει οδηγίες στον… Σπύρο Παπαδόπουλο για το Πάσχα και το νέο του διαφημιστικό για αυτές τις ημέρες!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας