Σε νοσοκομείο με περισσότερες από 350 κλίνες έχει μετατραπεί το εσωτερικό του USTA Billie Jean King National Tennis Center, όπου στεγάζεται το US Open.
Τα indoor courts, που χρησιμοποιούνται για να προπονηθούν οι αθλητές, έχουν μετατραπεί σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αξίζει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι στις εγκαταστάσεις του US Open δεν στεγάζονται ασθενείς του Covid-19, αλλά δίνεται η ευκαιρία μέσω των 350 κλινών που φιλοξενεί να αποσυμφοριστούν τα νοσοκομεία που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.
Παράλληλα, το Louis Armstrong Stadium έχει μετατραπεί σε κουζίνα και αποθήκη τροφίμων, όπου οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν καθημερινά πάνω από 25.000 γεύματα για ασθενείς, προσωπικό και παιδιά των δημόσιων σχολείων της περιοχής.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του USTA Billie Jean King National Tennis Center και τη μετατροπή των εγκαταστάσεων σε νοσοκομείο:
USTA Billie Jean King National Tennis Center indoor courts are looking like this. 🙏
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.